top of page

SØG

OG DU SKAL FINDE

FORMÅL ...

MÅL ...

 

 

Aaaaaah, Google - dit førstevalg, når du skal søge. En pålidelig ven på nettet, der stort set aldrig svigter. Du synes sikkert, at du kender den ret godt. Du har trods alt brugt den rigtig, rigtig meget.

 

Men måske kender du den slet ikke så godt. Måske byder Google på ENDNU mere end hvad du lige gik og troede! Det skal vi bl.a. se på i dette forløb.

 

Men selvom man næsten skulle tro det, så kan Google ikke finde alt. Der er flere lukkede databaser på nettet, hvor du kan finde rigtig god og brugbar information inden for alle faglige områder. De kræver dog ,at man har en særlig adgang og nogle af disse databaser har vi på Skovshoved Skole, købt adgang til. Vi skal også i dette forløb blive skrappe til at søge heri.

MEN HOV! Du har hørt, at Google er blevet onde og indsamler al for megen viden om dig, så du ønsker at gøre dig fri af Google og vil gerne prøve alternative søgemaskiner! Fortvivl ej - vi skal også se på søgemaskiner, der respekterer dit privatliv.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
advanced-google-search-3482174-V1-3c4eed
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
bottom of page