top of page

SIKKERHED

BESKYT DIG SELV DIGITALT

FORMÅL Give dig en forståelse af vigtigheden af at kunne beskytte dig selv i den digitale verden.

MÅL Du har viden om og indsigt i forskellige redskaber, der sammen med din forståelse af sikkerhedsrisici gør dig (mere) sikker.

 

 

I dette forløb skal vi have os en alvorlig samtale om dit privatliv på nettet - et privatliv, der også er uløseligt sammenkoblet med din sikkerhed på nettet.

Du bliver naturligvis ikke tvunget til at skulle træffe særlige forholdsregler angående dit online-liv, men du bliver oplyst, så du selv kan træffe bevidste valg på et oplyst grundlag. Og hvad betyder det så helt konkret? Det betyder, at vi igennem dialog, diskussion og praktiske øvelser tager stilling til i hvilken grad, vi ønsker at beskytte os selv på nettet og ikke mindst hvordan vi gør det - hvilke forholdsregler kan vi benytte os af.

cybersecurity_for_web_0.png
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Skærmbillede 2019-10-29 kl. 12.51.16.png
Skærmbillede 2020-10-01 kl. 21.18.33.png
Skærmbillede 2020-10-01 kl. 21.23.58.png
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
SAMVIRKE.png

Det danske forbrugermagasin Samvirke har en række artikler omhandlende privatliv på nettet, som er både brugbare og informative. Se bl.a. følgende:

Magasinet har i øvrigt en hel sektion, der kun handler om privatliv. Find den her.

bottom of page