top of page

SAMARBEJDE

DET ER SMARTERE AT VÆRE FLERE

FORMÅL Du kender til mulighederne i at kunne dele og samarbejde om dit digitale arbejde.

MÅL Du kan samarbejde om indhold i et digitalt produkt.

 

 

Med 24/7-adgang til nettet, er en lang række tjenester flyttet "op i skyen" og er derfor tilgængelige hvor som helst og når som helst. Det betyder med andre ord, at det er (stort set) lige gyldigt hvilket device du benytter, blot den har adgang til nettet, så kan du arbejde med dine dokumenter, præsentationer, billeder, regneark m.m. i en af disse tjenester.

Både Microsoft og Google har naturligvis en løsning, henholdsvis Office 365 og Google Drev. Helt basalt er det klassiske kontorpakker med bl.a. skrive-, præsentation- og regnearksværktøjer samt en lagringsplads i skyen til dine filer. 

Fokus i dette forløb er på, hvordan du kan samarbejde med andre om indholdet i en de tjenester Microsoft og Google stiller til rådighed. Med andre ord: Du skal lære, hvordan du kan oprette, redigere, dele og skrive sammen med andre i et af værktøjerne i Office 365 og Google Drev.

Redskaber til dit digitale penalhus

Helt konkret får du følgende redskaber i dit digitale penalhus:

Tip! Send store filer

firefox_send.png
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
1280px-Firefox_Send_logo.png
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
bottom of page