top of page

HJEMMESIDE

FÅ DIN EGEN PLATFORM ONLINE

FORMÅL Formålet er at skærpe din bevidsthed for hjemmesiders opbygning, med særligt fokus på sitemaps, afsender/modtager og layout/design.

MÅLET for dette undervisningsforløb er at lære dig, hvordan hjemmesider er bygget op, ved selv at konstruere din egen.

 

 

Du er sandsynligvis allerede tilstede på en lange række digitale platforme på nettet. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest osv. tilbyder alle forskellige tjenester, hvor sociale relationer er i fokus. Du har sikkert også en brugerprofil på andre tjenester som fx Microsoft, Google, Apple m.fl. På disse tjenester er rammerne givet på forhånd og din indflydelse på udformningen er ofte begrænset til et profilbillede og evt. en baggrund.

 

Heldigvis er der masser af muligheder for selv at skabe din helt egen hjemmeside, hvor det er dig, der bestemmer både design og indhold.

 

Wix.com hedder en af de mange tjenester, der giver dig mulighed for (relativt) let at lave en hjemmeside, hvor du både kan lave en personlig hjemmeside om hvad der ligger dig på hjertet, en faglig side om et givent emne eller fx en webshop, hvorfra du kan sælge noget.

 

Det er værd at bemærke, at man med Wix har muligheden for at integrere indhold fra mange andre tjenester på nettet. Det betyder altså, at hvis du har lavet en tegneserie, en video, et interaktivt billede, et spørgeskema etc. kan det vises på din hjemmeside.

 

Opgaven

Du er blevet hyret til at designe en hjemmeside - hvad gør du? Klik dig frem til siden om det at lave hjemmesider lige her...

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ELEV-EKSEMPLER

Lavet af

Anna-Louise og Alina

 

 

bottom of page