top of page

GRAFISK FREMSTILLING

LAV DIN EGEN GRAFIK

FORMÅL  Gøre dig i stand til at konstruere egen grafik frem for blot at forlade dig på allerede produceret grafik.

MÅL  Du kan konstruere et grafisk objekt, der kan anvendes i andre digitale værktøjer (fx præsentationer) eller som objekter for sig selv.

"Et billede siger mere end 1000 ord". Vi ved godt, at billeder og grafik er gode til at understøtte et budskab - fx i PowerPoint eller andre præsentationsprogrammer. Ofte er vi afhængige af, at andre har taget et billede eller lavet en grafik, der passer til det vi skal bruge det til. Så søger vi på Googles billedsøgning og en gang imellem kan vi være heldige (at det så i mange tilfælde ikke er lovligt at benytte billederne pga ophavsret, tænker de færreste på).

 

I dette forløb skal I lære at bruge værktøjet Inkscape, som kan anvendes til at skabe lige præcis den grafiske figur, I har brug for. Måske har I brug for at lave et logo til jeres nye hjemmeside. Programmet er gratis og der findes en lang række tutorials på nettet og på Youtube, der kan hjælpe jer i gang.

Klik på en af de tre skærme (til højre herfor) for at vælge et tutorial eller klik her for at se tutorials på Inkscapes hjemmeside eller klik her for at se tutorials på YouTube.

Skærmbillede 2018-08-23 kl. 12.43.44.png
Skærmbillede 2018-08-23 kl. 12.42.49.png
Skærmbillede 2018-08-23 kl. 12.43.08.png
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
inkscape_logo.png
Skærmbillede 2019-10-29 kl. 09.55.35.png
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
bottom of page