top of page

INDSAMLING

AF DATA (OG ANDRE DIGITALE SAGER)

FORMÅL Formålet er at indsamle egne data (kvantitativt) vha. digitale spørgeskemaer.

MÅL Du kan anvende Microsoft Forms eller Google Formular.

 

 

Du har sikkert stået i den situation, at du har ønsket at få svar på et helt specifikt spørgsmål (eller en række spørgsmål), men selv med hjælp fra Google har du ikke kunne finde svar. Måske er det muligt at finde et svar, der ligger i nærheden af det svar, man ønsker, men så er det ikke muligt at stille et opfølgende spørgsmål, der giver mulighed for at få et uddybende svar.

Med Microsoft Forms og Google Formular (omtales også som Google Analyse) kan du oprette dit eget spørgeskema, du kan sende ud til den målgruppe, du gerne vil have svar fra. Værktøjerne giver mulighed for at lave betingede spørgsmål - forstået således, at man kan stille et spørgsmål på baggrund af hvad respondenten (svareren) tidligere har svaret. Det er også muligt at tilføje både video og billeder, der kan bruges som en del af optakten til et spørgsmål.

Når respondenterne har udfyldt spørgeskemaet får du svarene direkte koblet til dit spørgeskema, hvor svarene er samlet i diagrammer (fx cirkel- og søjlediagrammer), som kan kopieres og anvendes direkte i din præsentation eller rapport.

googleformular.png
sukker.png
forms.png
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
forms-icon.png
Forms.jpg
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Hvad skal du være opmærksom på, når du foretager et kvalitativt interview?

detkvalitativeinterview.png
mouse_hand.png
bottom of page